Web dizajn

Saznajte kako radimo

Vrste web stranica

Svaki tip web stranice predstavlja novu pustolovinu.

Škole

Izuzev upravljačkog sustava, svaka škola bi danas trebala imati generalnu prezentaciju svega što predstavlja i može ponuditi učenicima ili studentima.

News portal

Vrlo popularan tip weba koji služi za pisanje novinskih internet članaka, i to s lakoćom.

Web trgovina

Kupujete ili prodajete, ili oboje. Ebay ili Amazon, ili pak standardna Web trgovina – profesionalno, fleksibilno i sigurno.

Knjižnice i čitaonice

Izradit ćemo vam oku ugodno i profesionalno prezentacijski dio i pojednostaviti izradu baze i stanja svake knjige. Napokon će vaša knjižnica imati web koji i izgleda kao da se radi o knjižnici.

Udruge i organizacije

Kada vam je najvažnije da web prikazuje kontakt informacije, slike sa raznih druženja, pomno strukturirane buduće evente, tada ćete se najbolje provesti s nama, jer mi znamo kako.

Za tvrtke

Tvrtke dobivaju više kod nas, jer svaka ima svoju priču. Mi slušamo tu priču, istražujemo i gradimo web koji ne izgleda kao svaki drugi.

Blog

Bilo da se radi o informiranju prijatelja i obitelji o događajima, ili vam je cilj pridobiti širu publiku, iskrojiti ćemo vam blog po mjeri koja vam najviše odgovara.

Forum

Izrađujemo sigurne, moderne i brze web forume, ono što svaki pravi forumaš očekuje.

Edukacija – LMS

Izgradit ćemo kompletan menadžment odn. sustav za upravljanje škola, fakulteta, online kurseva i to sve po vašim željama.

Turističke agencije

Online prezentacija turističkih usluga danas jako je bitna. a isto tako je bitno da prikažete na jedinstven način što nudite i po čemu je baš sve bolje kod vas – Javite se.

Kino dvorane

Samo najveće kino dvorane imaju svoje web stranice. To nije u redu. Smatramo da svaka kino dvorana mora biti prisutna online, na potpuno unikatan način.

Muzeji i povijest

Svaki muzej je sam po sebi povijesno moderan, u isto vrijeme unikatan i tajanstven. Svaki priča svoje priče, te zato se svakom projektu se posvećujemo otvorenog uma i strpljenjem.

Nekretnine

Po želji kreiramo namjenski orijentiran dizajn s mnoštvom korisnih značajki koje posao s nekretninama čini potpunim i jednostavnim za vođenje.

Oglasnik

Stvaramo profesionalne online oglasnike. Želite imati svoj “plavi” oglasnik ili njuškalo? Tu smo.

Igre i zabava

Gaming web mora izgledati genijalno. Nema mjesta za kompromise, jer zabava mora biti zabavna.

Galerije / umjetnost

Galerije odn. umjetnost zahtjeva “ono nešto”. To se podrazumijeva i za web. U ovom scenariju, znamo da ćete imati puno zahtjeva gdje sve mora sjesti na svoje mjesto.

Hoteli

Rezervacije, plaćanje unaprijed ili po dolasku, pregled soba, dostupnost, ugovaranje ostalih hotelijerskih usluga. Moderno, efektivno i po vašem štihu.

Za Restorane

Restoranima je vizualno jako bitno. Sve mora izgledati oku ugodno i fino. Brze i jednostavne rezervacije, narudžbe itd.

Neki od naših radova

Ključni segmenti izrade stranica

Po principu ‘ključ u ruke’, sve je spremno za rad.

Mobilna verzija

Odlično je kada se web stranica prilagođava veličini ekrana uređaja na kojem se prikazuje (smartphone, tablet, laptop, pc). Upravo su takve sve naše web stranice: odlične i prilagodljive (responzivne).

Google i SEO

Optimiziranje web stranice za tražilice poput Googla je neophodno za uspješnu zaradu odn. posjete. Optimiziramo SEO strukturu svih web stranica koje izrađujemo.

Profesionalno jamstvo

Izrađene stranice dolaze s garancijom da će vrhunski odrađivati svoj posao. Funkcionalnost i dizajn u top kombinaciji.

WordPress

Stranice razvijamo na WordPressu: najboljem sustavu za upravljanje sadržajem na svijetu. Otvorenog je koda, fleksibilan, pruža najbolje korisničko iskustvo i volimo ga.

Bolje održavanje

Održavanje iziskuje puno vremena, a ako se provodi pogrešno, vrlo je opasno za stabilnost i sigurnost. Izradit ćemo pravilno uravnoteženu strategiju ažuriranja softvera i održavanja.

Po vašoj mjeri

Stvaramo stranice koje potpuno odgovaraju individualnim potrebama i ciljevima vašeg poslovanja. Koncept prilagodbe i brendiranja odnosi se i na CMS sučelje za upravljanje sadržajem.

Dizajn

Potaknuti smo da stvaramo dizajn i značajke koje su istovremeno briljantne i lijepe. Potpuno smo posvećeni kako bi dizajn dosegao svoj apsolutni potencijal.

Višejezičnost

Ukoliko treba, prevesti ćemo vaš web na više jezika, a svim jezičnim verzijama upravlja se iz jednog sučelja.

Sigurnost

Postavljamo najbolje sigurnosne mjere da bi hakere i zlonamjerne skripte držali podalje. Uz to, instalirat ćemo i vrhunski firewall, za svaki slučaj. Sigurna stranica je i brža stranica.

Slike i grafike

Uz visoko kvalitetne retina grafike tu je i obrada vaših slika u Photoshopu. Profesionalno uz vrhunske tehnike omogućujemo vam individualizirane i kreativne usluge retuširanja fotografija.

Društvene mreže

Dijeljenje sadržaja preko društvenih mreža od izuzetne je važnosti za svaku web stranicu. Integracija sa istima omogućava bolju kontrolu i praćenje oglasa i prikazivanja sadržaja vašoj web publici.

Brzina učitavanja

Posebnu pažnju posvećujemo brzini učitavanja stranica, jer što je ona veća to će više ljudi posjetiti vašu web lokaciju. Više prometa znači više prihoda.

Email marketing

Integriramo email marketing softver za kreiranje strateške email kampanje, prikupljanje podataka korisnika i slanje newslettera.

Bez ograničenja

Sve vaše ideje su dobrodošle. Napraviti se može gotovo sve, bilo to vezano uz dizajn ili funkcionalnost weba. Krajnji proizvod uvijek odgovara vašem uzoru i željama.

Hosting i Instalacija

Uz pravilno razrađene metode migracije instalirat ćemo vaše web stranice na bilo koji hosting server. Napravit ćemo vam i više vrsta sigurnosnih kopija, za svaki slučaj.